51. Bölgenin Resmi Tanığı ve Açıklamaları #1

51. Bölgenin Resmi Tanığı Serisi [1]

1989 yılında Bob Lazar adında bir fizik mühendisi, Las Vegas televizyon istasyonlarından biri olan KLAS’da bir basın açıklaması yapmış ve S4 Bölgesi’nde UFO’ları yeniden oluşturmayla ilgili mühendislik projesinde görev almış olduğunu iddia etmişti. UFOların yerçekimini itici güç sistemine dayalı motorları üzerinde çalışmalar yaptığını söyledi. Bunların güç kaynakları bir anti-madde reaktörüydü.

lazar


Lazar orada kendisine gösterilen uzay aracın bizim medeniyetimizden binlerce yıl daha gelişmiş seviyede bir teknolojiye sahip olduğunu ancak görünüşe göre bizlerden daha kısa varlıklar için yapıldığını vurgulamıştır. Lazar açıklamalarına ayrıca adı geçen bölgede dünya dışı varlıklara ait 9 adet disk şeklinde uzay aracı olduğunu da eklemişti:  “Bu disklerden bir tanesi İsviçreli Eduard Billy Maier adındaki temasçının 1970 yılı ortalarında fotoğraflarını çekmiş olduğu ve Pleiades takım yıldızından geldiği iddia edilen araca benziyordu.”

bbb

Lazar, takip eden aylarda kendisiyle yapılan röportajlarda, hikayesini daha ayrıntılı bir şekilde anlatmış, 51. bölgede bulunan birbirlerinden tamamen farklı disk şeklindeki 9 araç için yakıt olarak 223 gramlık –o zamanlarda henüz keşfedilmemiş bir element olan– element 155’in kullanıldığını açıklamıştı:  “Bu element daha çok yanık turuncu renginde olup çok yumuşaktır. Öyle ki tırnağınızla üstüne çentik bile atabilirsiniz. Ancak çok ağırdır. Elementin bir parçasını kaldırdığınızda onun kurşun olmadığını hemen söyleyebilirsiniz. Şaşırtıcı derecede ağırdır.” 

Las Vegaslı bir araştırmacı-gazeteci olan George Knapp Lazar’ın geçmiş iş yaşamı araştırmış ve önceden gerçekten de Los Alamos’ta yaşadığını ve oradaki Las Alamos Ulusal Laboratuarı’nda fizikçi olarak çalıştığını doğrulamıştır. Ayrıca Lazar’ın iddia ettiği dönemlerde 51. Bölge/S4’de çalıştığını yasal olarak da onaylanan çalışma kayıtları, Donanma İstihbarat Departmanı’ndan sağlanmıştır.  Lazar’ın fizik, elektrik mühendisliği ve itici güç sistemleri alanlarındaki sağlam ve güvenilir geçmişi nedeniyle kendisiyle pek çok görüşmede bulunulmuştur. Bugüne kadar işi, üssü, çalışma arkadaşları ve yapımı oldukça zor olan uzaylı araçları hakkında çok detaylı tarifler ve bilimsel bilgiler sunmuştur...
51. Bölgenin Resmi Tanığı ve Açıklamaları #1 51. Bölgenin Resmi Tanığı ve Açıklamaları #1 Reviewed by Unknown on 1/30/2015 Rating: 5

7 yorum:

  1. guzel bilgiler

    YanıtlaSil
  2. uzaylılara inananlar varmı halen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tam olarak uzaylı demeyelim fakat kesin olarak kimse o bölgede ne yapılıyor bilemez sadece bu bilgiler ışığında yorumlar getirilebilir.O yüzden uzaylılar olabilir veya insanlar üzerinde deneylerde yapılıyor olabilir.Yinede kesin bir bilgi yok.

      Sil
  3. Kelime anlamı olarak dünyada yaşayan canlılar da birer uzaylı statüsüne giriyor. Ayrıca dünya dışı varlık neden olmasın ? olmaması için sebep var mı ?

    YanıtlaSil
  4. uzaylı araştırmacısı münir özkulmuş

    YanıtlaSil
  5. Sonuçta 51. bölgenin tek şahidi bu adam.

    YanıtlaSil